REMODELARE CORPORALĂ

servicii
tratamentele pentru corpul și mintea ta

Te așteptăm intr-un mediu intim și plăcut în care te poți bucura de mometele tale de răsfăț și îngrijire. Obține un corp de invidiat prin tratatemtele de REMODELARE CORPORALĂ.

Misiunea si Filozofia noastră

un plus de încredere și frumusețe

remodelare corporală

Noua tehnologie prezintă un tratament excepțional de remodelare corporală non-invaziv cu rezultate deosebite în conturarea corpului, îndepărtarea celulitei, slăbire, reducerea grăsimii, fermitatea pielii, lifting facial, îndepărtarea ridurilor, îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii.

  • 5 tehnologii în combaterea celuluitei și a grăsimii: Vacuum + Laser cu infraroșu + RF bipolară + Cavitație + Role
  • Tehnologia cu role, combină lumina infraroșie, energia bi-polară cu frecvență radio și vaccumul, care provoacă încălzirea profundă a celulelor adipoase, a țesutului conjunctiv înconjurător și a fibrelor de colagen.
  • Acest tip de încălzire împreună cu vaccumul stimulează dezvoltarea de noi fibre de colagen și elastină, ceea ce duce la reducerea localizată a laxității pielii, a circumferinței și la o îmbunătățire generală a structurii și texturii pielii.

Este folosită pentru a extinde și contracta în mod continuu mușchii și pentru a efectua antrenamente extreme.


Remodelează în profunzime structura internă a mușchiului, însemnând creșterea fibrilelor musculare (mărirea mușchilor) și producerea de noi lanțuri de proteine.

  •  Hiemt Pro Max crește musculatura și în același timp, reduce grăsimea prin contracția musculară extremă 100% și descompunerea grăsimilor.
  • Tehnologia crește masa musculară pentru:
  • FESIERI-ABDOMEN-GAMBE-COAPSE-BRAȚE

stimulare musculară

prețuri remodelare corporală

VELASHAPE 1 ȘEDINȚĂ

Stimulare Musculară

*Zone: Abdomene / Fese / Coapse / Gambe / Brațe

contraindicații

remodelare corporală

Stimulator cardiac și defibrilator în corp; Metal sub piele tratată; Cu boli de piele sau antecedente de cancer; Cu alte boli grave, cum ar fi bolile de inimă sau diabetul; Perioada de sarcină și alăptare; Cu istoric al stimulului termic; Rană deschisă; Sensibilitate la lumină; Pielea bronzantă datorită solarizării; Menstruație.

Stimulare musculară

Stimulator cardiac, în timpul sarcinii, în perioada alăptării, boli cardiovasculare, tulburări ale presiunii arteriale, implanturi în corp, leziuni cerebrale sau intervenții chirurgicale anterioare pe creier, utilizează dispozitive medivale implantabile, perioada de menstruație.
Vrei o programare?